Șterge contul și datele
În aplicație: Cont → Șterge contul. Profilul, progresul, dicționarul, înregistrările sesiunilor și mesajele sunt șterse.
Fără aplicație: scrie la privacy@speakbernard.com de pe adresa cu care te-ai înregistrat și îți ștergem contul.
Scrie-ne